Fugning Horsens

OM OS

Lidt om Jysk FugeMester

Jysk FugeMester er et kvalitetsbevidst fugefirma, der tilbyder professionel fugning til en god pris i Horsens og omegn. Jysk FugeMester arbejder hele tiden efter at kende til de nyeste fugeteknikker på markedet, være opdateret på holdbare fugemasser og tilbyde kvalitetsprodukter til alle kunder. Det sikrer, at kvaliteten i fugearbejdet er utrolig høj fra opstart til det færdige resultat. Du vil altid få udført fugearbejde, som indfrier dine forventninger i forhold til den indgåede aftale.

Indgår du i et samarbejde med Jysk FugeMester kan du se frem til:

• Aftaler, betingelser og leveringstider bliver overholdt
• God personlig kundeservice hvor der lyttes til dine ønsker og behov
• Flere års erfaring med forskellige fugeopgaver og godt kendskab til fugeteknikker

Derfor skal Jysk FugeMester lave dine fugninger i Horsens og omegn

Det er godt givet ud, at rådføre dig med en professionel fugemester, da du derved får hjælp til korrekt valg af fugemasse og stor viden om fugernes forskellige holdbarhed samt slidstyrke. Vælg Jysk FugeMester og få hjælp til udskiftning af gamle fuger og etablering af nye usynlige fuger, som får dine rum til at fremstå fra deres bedste side. Du er altid velkommen til at kontakte Jysk FugeMester og få et tilbud på indvendige- og udvendige fugninger i Horsens og omegn. Du kan se frem til en god personlig service og godt håndværk.

Jysk FugeMester tilbyder både fugning i Horsens til private og til erhverv.

Du vil altid få en høj service og stor fleksibilitet, uanset om du ønsker at få udført en lille eller stor fugeopgave. Du vil opleve en stor respekt for dit private hjem, når Jysk FugeMester besøger dig. Lyder opgaven på at være underleverandør i et større byggeprojekt, vil det altid være udgangspunktet at skabe et godt samarbejde og flotte håndværksmæssige resultater på byggeriet.

Jysk FugeMester tilbyder: Et stort udvalg af forskellige fugninger

Der findes mange forskellige løsninger i forhold til fugning. Før Jysk FugeMester laver en fugning, skal der tages stilling til forskellige faktorer. Det er afgørende, at rummet og materialevalget bliver sat i perspektiv til den funktion, som fugen skal opfylde. Hos Jysk FugeMester er opgaven først fuldført, når din nylagte fuge er ”usynlig”. Det har nemlig stor betydning for det færdige resultat og helhedsindtrykket af rummet, at du får lagt en fuge, som næsten ikke ses – det gør, at dit hjem virker færdigt, indbydende og med flotte afslutninger.

Vi benytter os udelukkende af kvalitetsprodukter til vores arbejde og sikrer derved en høj standard fra ide til færdigt produkt. Det er vigtigt for os at sikre kvaliteten i vores udførte arbejde

Jysk FugeMester står altid klar til at yde rådgivning, så du kan få valgt de rigtige farver og fuger til dine rum. Der benyttes forskellige teknikker, når der fuges udvendigt i forhold, når der fuges indvendigt med elastiske fuger. Her ser du et udvalg af de forskellige fugeteknikker og fugeløsninger, som Jysk FugeMester kan hjælpe dig med.

Hos Jysk FugeMester sørger vi altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Send os en mail under Kontakt eller ring for et uforpligtende tilbud

SE VORES SAMARBEJDSPARTNERE

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation